Purificator de apa

Crystello – Cel mai performant sistem de purificare al apei de pe piata!

Descrierea produsului:

* Apa rece – apa fierbinte – apa purificata!
* Ecran tactil (touch-screen), Filru complex 3 în 1 si 2 în 1(înlocuibile), design ergonomic, apa cu 3 temperaturi diferite de la un singur robinet (apa rece, apa la temperatura instalatiei si apa fierbinte pâna la 92°C).
* Apa rece poate fi setata la temperaturi cuprinse între 6-12 grade C, pentru un gust identic cu apa de izvor!
* Apa fierbinte poate fi setata pentru o temperatura cuprinsa între 80-92 grade C (se stie ca temperatura ideala a apei pentru prepararea unui ceai este de cca 90 grade C; astfel nu sunt distrusi anumiti compusi activi din frunzele de ceai care altfel ar fi pierduti).

Cum functioneaza “Crystelo i8”?

Aparatul se conecteaza direct la sursa de apa, prin robinetul aflat de obicei sub chiuveta din bucatarie. Aparatul se plaseaza pe blatul mobilei de bucatarie, de preferinta aproape de chiuveta. Una din treptele de purificare a apei este osmoza inversa, fapt care necesita conectarea unui furtun de refulare a apei impure rezultate în procesul de purificare. Furtunul de refulare se “impunge” in scurgerea chiuvetei. Este nevoie de un instalator pentru realizarea operatiei de instalare a aparatului.

Alaturi de osmoza inversa, aparatul Crystello i8 filtreaza apa în alte 3 etape succesive, trecand apa printr-un filtru de carbon, un filtru de matase, si in final filtrand apa prin membrana “Ro”. Acest tip de membrana este echivalent cu ceea ce in purificarea aerului este cunoscut drept “filtru Hepa”. Membrana “Ro” filtreaza intr-atat de bine apa, incat NASA o foloseste in misiunile spatiale pentru a recicla urina cosmonautilor in apa potabila!!!

La final, pentru bacteriile care ar fi putut trece prin toate aceste stadii de filtrare, Crystello i8 recurge la expunerea apei purificate unei lumini cu ultraviolete care are rolul de a distruge posibilii virusi sau bacterii de dimensiuni microscopice. Rezultatul final este o minunata apa potabila, cu un gust identic apei de izvor, deoarece au fost eliminate TOATE impuritatile, gusturile, mirosurile, colorantii, etc, rezultand …. apa! Apa adevarata!

Rinichii dumneavoastra vor fi mult mai putin expusi la riscul formarii de calcari (pietre) si multe alte procese din corp, ingreunate pana acum de toxine si impuritati, vor functiona mai bine. Un consum regulat de apa Crystello i8 va aduce sanatate intregii familii si va veti putea bucura mai mult de viata.
Pentru ca apa inseamna viata si o conditioneaza pe aceasta, calitatea apei pe care o bei conditioneaza calitatea vietii pe care o ai.

Pret: 900 Euro (T.V.A. inclus)

Informatii si comenzi la:

Mobil: 0771 692 404; 0748 270 543

sau

Email: [email protected]

Site: www.perpetuumnatural.com

Comments are closed.